Raya dah habis tapi...

Aku nak jugak update cerita pasal raya walaupon raya dah habis... Hehehe...
Lin (kawan se UM) telah sudi meluangkan masa untuk datang beraya di KL dari JB. Jadi kami pon terus buat plan bidan terjun utk raya gathering. Antara yang join berkonvoi : Lin, Aizan, Ayu dan aku sendiri.

Rumah yang sempat diterjah pada hari tersebut ialah: rumah aku, wati, yan dan awin.

Antara gambar yang sempat di snap dari kamera Wai...

@ Rumah Awin

Playing @ Awin's

Mesyuarat kaum ibu...

Thanks for the luvly cake Yan...

Tutup mulutla Sarah... huhu
Si Aleeya dgn Awisy sempat lagi bergaduh tu... huhuhu
2nd UM generation...

@ Wati's home

Wah... study aa?

2 comments:

Dong, Dia & Azra said...

Lenkali korang lencong sikit dari rumah Awin gi rumah aku eyh. Hihi....anak aku pun nak masuk group 2nd UM generations.

ctfarazila said...

hehehhe... balik daripada rumah awin dah pukul 12 tgh malam... mesti si azra dah lena diulit mimpi time tu... insyaAllah thn depan boleh plan baekkkk punye...

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template