Jalan-jalan Bukit Beruntung

Sabtu lepas 13/3/2010 lepas Zuhur saudara belah ayah aku ada buat kenduri hari jadi anak dia. Jauh wooo kt Bukit Beruntung sana... oleh kerana ayah aku beria nak pegi so ijam pon dengan senang hati ponteng keje (kot?) ahaks dan kami ke sana dengan 2 biji kereta. Family dah bertambah manala muat nk bwk sebijik kete je kan... Jadi Kembara (kete company ijam) menjadi mangsa di samping Waja 1.6 kitorang. Aku dgn ijam le tukang drive. Hajat di hati kami nk beli Estima crystal white (ewahhh) belum kesampaian :D

Bwk sekali bibik sebab sape nk pangku lagi sorang twin comel tu? Aku kan drive :D Kete Waja aku bwk. Penumpang d twins, mak & bibik. Ayah aku, ijam & kakak-kakak twin naik Kembara.
Lebih kurang 1 jam baru sampai maklumla ijam terpaksa bwk perlahan takut aku kena tinggal...hehehe... Makan punye makan kami pon beredar nak balik. Macam biasa d'twins ni mestilah jadi tumpuan kan... bile dah tengok twin mesti tanya mana ibunye pulakkan... well terpaksa la aku ber'dressing' sikit (sikit je ok xdelah beria...) skang ni x bolelah sempoi sgt mcm dulu... hahaha... tumpang glemer anak...

Balik drpd kenduri barula sempat nk amik gambar twin. So sesi fotografi pon bermulala... antara gambar-gambar yg sempat diambil... insyaAllah Jumaat ni nk bwk twin injection untuk 3 bulan. Berapa la berat depa skang ni ek... hmm x sabar nk timbang!

Hmm setakat ni yg aku perasan Jannah dah pandai pandang kamera. Kebanyakan gambar dia cantek je dia tengok kamera while Najah pulak mcm2 mimik muka dia... kebanyakannya x pandang kamera... hehe amboi Jannah kemain posing kan! Tengokla gambar2 kt bwh ni... jelas terbukti...







2 comments:

Dong & Dia said...

Aku pon selalu tak sabar menunggu tibanya monthly check-up si Azra sebab nak tau berapa kg dah. Hehe. Next week is her 5th momth. Tak sabar...

ctfarazila said...

hehe sabar dong!

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template