Twin & Kakak-kakak Twin

Alhamdulillah dah seminggu aku dpt maid. Bolehla pegi keje dgn senang hati. Empat orang anak-anak gadisku itu aku tempatkan di rumah mak iaitu berhadapan dgn rumah sewaku :D di samping bibik yang membantu mak aku menjaga mereka.

Tugas utama bibik jaga baby lah... kalau bbs tido barulah dia buat keje-keje lain kecuali memasak. Setakat ni aku puas hati dgn keje-keje dia tapi biasala nobody's perfect. Kita pon x boleh nk cerewet sgt. Tolak ansur sama2la...

Twin Jannah dah pandai ckp2 bahasa dia & senyum2... geramnye! comellll sgt... twin Najah muka dah penuh & nampak serupa dgn Jannah... byk kali jugak tersilap org... nasib baik Jannah ada lesung pipit senang nk cam... Najah baru nk belajar bcakap... senyum sikit2... Dua2 suka bangun mlm/pagi kejut ibu dia untuk menyusu/cakap2/senyum2 dan ibu dia akan pergi keje dgn keadaan yg sgt lalok... hehehe... takpe twin layan twin mlm2 tu yg terasa rapat... dah la siang x dpt mandikan etc...

Kakak2 twin pulak aduhai biasalah semakin membesar & notti... manja terlebih sejak bibik ade ni kemain lagi perangai masing2... aisyah keje sekolah pon nk pas kt bibik? Nanti bibik yg pandai tau... sabar jelah... Anak-anakku... merekalah racun mereka penawar... kepada ibuku thanks a lot atas semua pengorbanan I LUV U MAK! Dan pada ijam juga... sian jadi org bujang duduk sorang2 kt umah... I LUV U ABG! :D

Akhir kata enjoy your life di samping orang-orang yang tersayang! :D

2 comments:

Dong & Dia said...

Ijam dikelilingi angels gitew...aku pon plan nak anak all girls...best masa gi shopping ngan esok kenduri kawin...hehehe

ctfarazila said...

isk mmg x sabar nk pi shopping baju all girls ni... cuma kesian kt ijam... xde kwn sejantina... hehehe

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template