Anting-anting...









































Minggu lepas waktu mak aku kemas2 laci almari dia tiba2 terjumpa lah satu beg comel ni... Rupe-rupenya beg aku waktu zaman budak2 dulu... .hihiks! comelnye beg ni... elok lagi... aku ingat lagi mak aku beli beg ni time dekat nk raya supaya senang masukkan duit raya dalam beg... tq mak! :) sukala aisyah & sarah terus melaram dgn beg ni... Dlm beg tu ade jugak mainan mekap2 & anting2...

Aku terus pakaikan aisyah anting2 ni... tapi very the longgar la... pakai x sampai 2 minit mesti dah terlucut... hehehe... tapi sweet sgt aisyah pakai anting2 dgn beg ni... tengokla gambar2 ni... :)















































Ok pasal masalah BESAR aku alhamdulillah dah settle... dah dpt balik IC aku... yahooooooooo... Pasal holiday kt Langkawi pon dah settle gak... confirm le amik dgn ejen tu. Amik family package RM999 utk semua ni :

PAKEJ KELUARGA UNTUK 8 ORANG
2 nites stay at 3 bedrooms apartment – Century Suria Apartment
6 breakfast included daily

Transport use: toyota avanza
Transfer in @ out from jetty or airport
10 % discount for underwaterworld & cable car ticket

Trip to island hopping (chartered 1 boat)
- Pulau Dayang Bunting

- Pulau Beras Basah
- Pulau Singa Besar
- Eagle Feeding


Tarikh Percutian :
6 Feb 2009 (flight MAS bertolak 5.10 ptg) - 8 Feb 2009 (flight MAS bertolak 9.30 mlm)

Ok ke pakej tu? Kira okla kan... malas aku nk fikir2 lagi... dah bayar deposit pon...hehehe... lambat lagi nk peginye... x sabonyeeee aku... :)


4 comments:

cikpuanzila said...

bestnyer kak fara nk g holiday..

Dong & Dia said...

Best nyer dapat jalan2...Dan macam ok jek pakej nih.

afid said...

amboi2 si ecah ni..padai melaram. hiks! comei jek..nape tetiba takmo masuk tom tom bak. kalau tak mesti glemer..hehhe

ctfarazila said...

cik jeela, marilah kite berholiday...hehehe...

Ijan, honeymoon p mana?

apid, tu la kalau dia masuk mesti ibu dia gleme kan? hehe

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template