Pa&Ma September 2011

Najah dan Jannah menghiasi Majalah Pa&Ma untuk slot Dunia Kembar edisi September 201. Shooting di Taman Tasik Permaisuri pada Julai lalu sangat mencabar sebabnya si kembar penakut orang! So agak lama juga kami menunggu untuk mendapat shot seperti di bawah ni. Kalau ada sesiapa yang dah beli tu jangan lupa bukak page 78-79 ye!

ms 78-79

Gambar aku pon ada la...

Muka nakal!
So sweet kan?
1 family.... (ijam ada hal lain pulak time ni)

2 comments:

Aizura said...

fara, aku dah beli pa&ma ni. tapi belum sempat nak baca kisah ko tu. hehe..

ctfarazila said...

zura, takpe... ko tengok gambar aku je... tak payah baca pon takpe... hehehe

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template