Treasure Hunt + Appreciation Dinner for CSM Staff

Salam semua... lama betul aku x update blog ni... hehhehe... tu pasal la nuffnang aku x cecah rm10 walaupon dah 2 tahun aku berblog.... takpe2 aku ikhlas ber blog taw... tak dpt duit pon xpe... :P

Actually Sabtu & Ahad lepas aku join co baru aku ni utk Treasure Hunt drpd KL ke Melaka. Ni first time aku masuk treasure hunt tau. OMG it's really fun! Gianla pulok! hehehhe... paling best group aku (ade 4 org ) dpt no 4 drpd 22 group.... Power jugak kami nih! sonok... sonok... dpt hadiah rm400 so rm100 sorang la... sape nk bagi wehhh.... alhamdulillah...

Kami bermalam kt Hotel Mahkota, Melaka. First time aku bermalam di hotel tanpa anak2 di sisi... Rasa janggal sangat... Bila call rumah dengar suara Aisyah dan adik2nye rasa mcm nk menangis lak.... hish... over sunguh kan....

Macam biasala malam2 mesti ade dinner, department show & lucky draw. Untuk department show department aku, R&D dpt no 2. Lucky draw pulak... alhamdulillah aku menang lagi! this time xdela dpt grand prize tapi cukup utk buat aku senyum sampai telinga.... walaupon aku tak pandai masak! hahahha.... sudah semestinya mak aku yg akan guna benda ni... kenwood multi cooker... apa nk masak pakai benda alah ni eh... boleh bagi cadangan? (al maklum aku ni mmg jahil bab2 masak ni....)

Ni pon tgh google pemenda aku nk masak guna multi cooker ni.... hmmm....


2 comments:

Aizura said...

best nyer dpt multi cooker tu.. selamat memasak yer fara.. rajin2 kan diri yer.. :D

ctfarazila said...

tu la... mmg best! nk masak apa ek dgn periuk ni zura? Bagila cadangan sikit... hehe

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template