Ahli eCosway

Alhamdulillah hari ni genap sebulan aku jadi ahli ecosway... Aku join ecosway ni sebab barang-barangnya yg menarik, bonus point & peluang untuk jadi stokis dgn modal yg rendah. Untuk permulaan aku ditawarkan untuk beli set 500eV. Aku sedang mencongak2 nak beli set yg mana satu... Atau kalau korang memang pengguna barang cosway boleh suggest kat aku mana satu aku nk beli... atau korang mmg nk beli barang tu so biar aku yg beli than korang beli dari aku dgn harga spesel... boleh gitu?

Ni aku lampirkan set-set yang ada... ada satu set mekap yg xde dlm ni... Later aku akan upload... Tolong bagi komen ye... Thanks!

PS : Dateline aku kena beli set berjumlah 500eV ni adalah pada hari Rabu... So tolong pk cepat2 eh... :)

50eV :

IM0001 ( RM250 )
a

6 AutoMax NanoTech Fuel Enchancer
Nano-Technology Fuel Enchancer Dibuat di USA: H2Oil Corporation
- Menjimatkan minyak sehingga 28%
- Meningkatkan kuasa enjin sehingga 20%
- Hayat enjin lebih lama
- Mengurangkan pembebasan asap berbahaya sehingga 98%

1 SE Pendant
Melancarkan pengaliran darah, meningkatkan tenaga, stamina, ketahanan & kekuatan tubuh
- Menghasilkan > 92% FIR (Infra Merah Jauh)
- Menghasilkan > 2,500 Ion-Ion Negatif
- Memancarkan Tenaga Skalar
- Mengandungi 99.999% Germanium tulen
- Menenangkan minda & meningkatkan fokus/tumpuan
a
IM0002 ( RM220 )


4 Ecomax Chitosan Food Purifier
Pencuci makanan yang 100% semulajadi dan selamat serbuk pencuci untuk SEMUA jenis makanan: beras, ayam, daging, makanan laut, buah-buahan dan sayur-sayuran, makanan kering menyerap pengawet dan bahan tambahan tiruan.
a
1 SE Pendant
Melancarkan pengaliran darah, meningkatkan tenaga, stamina, ketahanan & kekuatan tubuh
- Menghasilkan > 92% FIR (Infra Merah Jauh)
- Menghasilkan > 2,500 Ion-Ion Negatif
- Memancarkan Tenaga Skalar
- Mengandungi 99.999% Germanium tulen
- Menenangkan minda & meningkatkan fokus/tumpuan
a
IM0003 ( RM240)

a
2 Oriyen Bio N-Zymes
Dihasilkan daripada lebih 85 jenis buah-buahan, sayur-sayuran, cendawan dan herba melalui proses penapaian selama 8 bulan menggunakan teknologi jepun.
- Mengandungi 5 warna fitonutrien daripada buah-buahan dan sayur-sayuran
- Meningkatkan semula tahap enzim tubuh : makanan dimasak tiada langsung atau rendah kandungan enzim
a
2 Oriyen Mixed Vinegar
- Dos lebih tinggi, lebih berkesan, lebih mudah!
- Mengalkali tubuh untuk kesihatan yang lebih baik & tahap tenaga yang lebih tinggi!
a
1 Yaeyama Chlorella
Dari Yaeyama, Jepun. Detoks harian & CGF: memperbaiki dan merangsang rejuvensi sel.
a
1 Oriyen Japanese Plum Balls
Pati Ume Pekat dari Jepun – Alkali, melancarkan sistem pencernaan
a
1 Nn Certified Organic Spirulina
- Spirulina gred USP yang pertama & satu-satunya di dunia
- Makanan organik dengan multivitamin semulajadi
- Tinggi dengan protin
a
IM0004 ( RM240 )
a
a
4 Oriyen Bio N-Zymes
Dihasilkan daripada lebih 85 jenis buah-buahan, sayur-sayuran, cendawan dan herba melalui proses penapaian selama 8 bulan menggunakan teknologi jepun.
- Mengandungi 5 warna fitonutrien daripada buah-buahan dan sayur-sayuran
- Meningkatkan semula tahap enzim tubuh : makanan dimasak tiada langsung atau rendah kandungan enzim
a a
IM0005 ( RM220 )
a
a
3 Nn Certified Organic Spirulina
- Spirulina gred USP yang pertama & satu-satunya di dunia
- Makanan organik dengan multivitamin semulajadi
- Tinggi dengan protin
a
2 Yaeyama Chlorella
Dari Yaeyama, Jepun. Detoks harian & CGF: memperbaiki dan merangsang rejuvensi sel.
a
2 DHA Chewables 300
Formula yang dipertingkatkan, dos 3x lebih tinggi, penyulingan molekul, tablet DHA boleh kunyah
a
2 Nn Hi-C Fruit Chewies
Setiap biji pasti membekalkan 30mg Vitamin C = jumlah Vitamin C dalam sebiji oren!
a
2 Nn Mixed Berries Plus
Tablet boleh kunyah yang enak dan menarik untuk kanak-kanak
a
IM0006 ( RM240 )
a
a
4 Oriyen D’tox Trimm
Kaedah detoks untuk tubuh yang lebih sihat & langsing
a
3 Nn Fibre Plus
Formula tanpa gula dan tinggi serat dengan psylium, oren, gam arab dan maltodekstrin
a
3 Nn Liquid Chlorophyll
Membersih & membina semula tubuh dengan hanya satu langkah: komponen utama untuk detoks
a
IM0007 ( RM220 )
a
a
2 Bioglo Omega-3 Serum
Kulit sentiasa muda dan menawan dengan Omega-3 Serum daripada tumbuh-tumbuhan
a
2 Bioglo 2 in 1 Protecting Day Cream & Foundation
‘Ultra-lightweight’ untuk tona kulit yang semula jadi dan tidak pucat
a
3 L’elan Vital Whitening & Firming Mask
EGF YANG MEMENANGI HADIAH NOBEL!
Untuk kulit lebih cerah & lebih anjal
a a
IM0008 ( RM220 )
a
a
Beauty Switzerland Caviar Deluxe
a
1 Intensive Serum
Mengurangkan garis-garis ekspresi dan kedutan
a
1 Cream
Ciri unik kaviar yang kaya dengan nutrien memberi kesan antipenuaan yang sungguh mengagumkan
a
2 Eye Cream
Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan pada mata
a
IM0009 ( RM220 )
a
a
Beautycode Switzerland Cell-Lift Advance
a
1 Intensive Serum
Rawatan yang bertindak pantas agar kulit sentiasa muda dan anjal
a
1 Day Cream
Krim harian untuk kulit yang lebih lembut dan halus
a
1 Night Cream
Nikmati manfaat rejuvenasi sel sepanjang malam
a
1 Eye Complex
Untuk mata yang muda dan menawan
a
1 Neck Cream
Krim pekat untuk leher yang anggun dan seksi
a
1 Lip Complex
Tiada lagi bibir yang kering dan mengelupas
a
IM0010 ( RM220 )
a
a
Beautycode Switzerland Total Pureness
a
Tanpa Haruman. Tanpa alkohol, tanpa minyak mineral. Amat sesuai untuk kulit sensitif

1 Purifying Cleansing Gel
1 Soothing Toning Lotion
1 UV Protective Day Cream SPF12,PA+++
1 Skin Reviving Night Cream
1 Firming Eye Gel
1 Cell-Lift Advance Lip Complex

a
IM0011 ( RM280 )
a

Bioglo Goat Milk - Rangkaian susu kambing kini diperkaya dengan antioksidan handal daripada buah delima
a
2 Cream Bath
Seperti Cleopatra, nikmatilah mandian berkrim yang menyegarkan ini
a
2 Shampoo
Rambut lebih lembut & lebih sihat
a
2 Body Lotion
Manjakan kulit anda, dari hujung kepala hingga hujung kaki
a
2 Facial Cleanser
Untuk kulit yang lebih halus selepas dicuci

1 Beauty Cream
Tidak berminyak. Membekalkan nutrien penting dan membaharui semula kulit
a
1 Beauty Bar
Gabungan bahan-bahan pelembap paling berkrim dan pencuci semula jadi yang paling lembut
a
Ecomax
Rangkaian produk rumahtangga mesra alam yang satu-satunya menerima pengesahan SIRIM
a
2 Powder Detergent
2 Concentrated Liquid Detergent
2 Concentrated Fabric Softener
2 Concentrated Dish Drops
2 Delicated Fabric Wash
1 All-Purpose Cleaner
1 Concentrated Floor Cleaner
1 Laundry Pre-Wash
2 Bathroom Cleaner

a
IM0012 ( RM280 )
a
Bioglo Yogurt
a
Segala kebaikan dadih untuk kulit & rambut yang selicin sutera
3 Shower Cream
3 Shampoo
3 Body Lotion

a
Ecomax
a
Rangkaian produk rumahtangga mesra alam yang satu-satunya menerima pengesahan SIRIM
a
2 Powder Detergent
2 Concentrated Liquid Detergent
2 Concentrated Fabric Softener
2 Concentrated Dish Drops
2 Delicated Fabric Wash
2 All-Purpose Cleaner
2 Concentrated Floor Cleaner
2 Laundry Pre-Wash
2 Bathroom Cleaner
1 Glass Cleaner
1 Ironing Aid

a
IM0013 ( RM280 )
a
Bioglo Spa Energy
a
Memberi tenaga, menyegar, menghidrat seperti anda baru menerima rawatan spa!
a
2 Shampoo
2 Body Wash
2 Body Lotion
2 Facial Cleanser
1 Face Moisturiser

a
Ecomax
a
Rangkaian produk rumahtangga mesra alam yang satu-satunya menerima pengesahan SIRIM
a
2 Powder Detergent
2 Concentrated Liquid Detergent
2 Concentrated Fabric Softener
2 Concentrated Dish Drops
2 Delicated Fabric Wash
2 All-Purpose Cleaner
1 Concentrated Floor Cleaner
2 Laundry Pre-Wash
2 Bathroom Cleaner
1 Glass Cleaner
1 Ironing Aid
a
IM0014 ( RM280 )

a
Ecomax
a
Rangkaian produk rumahtangga mesra alam yang satu-satunya menerima pengesahan SIRIM
a
3 Powder Detergent
3 Concentrated Liquid Detergent
3 Concentrated Fabric Softener
3 Concentrated Dish Drops
3 Delicated Fabric Wash
3 All-Purpose Cleaner
3 Concentrated Floor Cleaner
3 Laundry Pre-Wash
3 Bathroom Cleaner
2 Glass Cleaner
2 Ironing Aid
a
IM0015 ( RM280 )
a
a
Ambrace body shaping range
a
3 Waist / Body Shaping Corset
Membantu melangsingkan perut dan mengagihkan lebihan lemak untuk bentuk badan yang lebih menggiurkan
a
3 Body Shaping Girdle
Melangsing, membentuk & mencantikkan bahagian perut, punggung dan peha
a
250eV

IM0601 ( RM1,100 )
a
a
2 SE Pendant
Melancarkan pengaliran darah, meningkatkan tenaga, stamina, ketahanan & kekuatan tubuh
- Menghasilkan > 92% FIR (Infra Merah Jauh)
- Menghasilkan > 2,500 Ion-Ion Negatif
- Memancarkan Tenaga Skalar
- Mengandungi 99.999% Germanium tulen
- Menenangkan minda & meningkatkan fokus/tumpuan
a
2 Magnet Necklace
Membekal tenaga magnetik luaran yang berterusan untuk menangani masalah medan magnet yang semakin lemah dan terganggu
a
3 AutoMax NanoTech Fuel Enchancer
Nano-Technology Fuel Enchancer Dibuat di USA: H2Oil Corporation
- Menjimatkan minyak sehingga 28%
- Meningkatkan kuasa enjin sehingga 20%
- Hayat enjin lebih lama
- Mengurangkan pembebasan asap berbahaya sehingga 98%
a
3 Oriyen Bio N-Zymes
Dihasilkan daripada lebih 85 jenis buah-buahan, sayur-sayuran, cendawan dan herba melalui proses penapaian selama 8 bulan menggunakan teknologi jepun.
- Mengandungi 5 warna fitonutrien daripada buah-buahan dan sayur-sayuran
- Meningkatkan semula tahap enzim tubuh : makanan dimasak tiada langsung atau rendah kandungan enzim
a
2 Nn Certified Organic Spirulina
- Spirulina gred USP yang pertama & satu-satunya di dunia
- Makanan organik dengan multivitamin semulajadi
- Tinggi dengan protin
a
2 Yaeyama Chlorella
Dari Yaeyama, Jepun. Detoks harian & CGF: memperbaiki dan merangsang rejuvensi sel.
a
2 Oriyen Mixed Vinegar
- Dos lebih tinggi, lebih berkesan, lebih mudah!
- Mengalkali tubuh untuk kesihatan yang lebih baik & tahap tenaga yang lebih tinggi!
a
2 Oriyen Japanese Plum Balls
Pati Ume Pekat dari Jepun – Alkali, melancarkan sistem pencernaan
a
2 Nn Supa EPA
Minyak Ikan Lautan Dalam untuk Kesihatan Jantung, Badan & Minda dengan Manfaat Omega 3
a
2 Nn Evening Primrose Oil
EPO Berkualiti Premium Yang Diekstrak Tanpa Haba & Penapisan Kimia untuk Keberkesanan yang Lebih Baik
a
2 Nn Stabilized Rice Bran
110 kofaktor Antioksidan dari NutraCea USA. Setiap 12g = 2,915 ORAC = 6 sajian sayur-sayuran dan buah-buahan segar
a
IM0602 ( RM1,100 )
a
1 SE Pendant
Melancarkan pengaliran darah, meningkatkan tenaga, stamina, ketahanan & kekuatan tubuh
- Menghasilkan > 92% FIR (Infra Merah Jauh)
- Menghasilkan > 2,500 Ion-Ion Negatif
- Memancarkan Tenaga Skalar
- Mengandungi 99.999% Germanium tulen
- Menenangkan minda & meningkatkan fokus/tumpuan
a
1 Magnet Necklace
Membekal tenaga magnetik luaran yang berterusan untuk menangani masalah medan magnet yang semakin lemah dan terganggu
a
1 Hexagon 8 -Stage Water Purifier
1 Replacement Cartridge
‘Living Water’ - 6 ciri utama :
* Bersih dan Tidak Tercemar
* Kelompok Molekul yang Lebih Kecil
* Beroksigen
* Kaya dengan Mineral
* Beralkali
* Bertenaga
a
8 Oriyen Bio N-Zymes
Dihasilkan daripada lebih 85 jenis buah-buahan, sayur-sayuran, cendawan dan herba melalui proses penapaian selama 8 bulan menggunakan teknologi jepun.
- Mengandungi 5 warna fitonutrien daripada buah-buahan dan sayur-sayuran
- Meningkatkan semula tahap enzim tubuh : makanan dimasak tiada langsung atau rendah kandungan enzim
a
IM0603 ( RM1,080 )

a
4 AutoMax NanoTech Fuel Enchancer
Nano-Technology Fuel Enchancer Dibuat di USA: H2Oil Corporation
- Menjimatkan minyak sehingga 28%
- Meningkatkan kuasa enjin sehingga 20%
- Hayat enjin lebih lama
- Mengurangkan pembebasan asap berbahaya sehingga 98%
a
1 SE Pendant
Melancarkan pengaliran darah, meningkatkan tenaga, stamina, ketahanan & kekuatan tubuh
- Menghasilkan > 92% FIR (Infra Merah Jauh)
- Menghasilkan > 2,500 Ion-Ion Negatif
- Memancarkan Tenaga Skalar
- Mengandungi 99.999% Germanium tulen
- Menenangkan minda & meningkatkan fokus/tumpuan
a
1 Magnet Necklace
Membekal tenaga magnetik luaran yang berterusan untuk menangani masalah medan magnet yang semakin lemah dan terganggu
a
2 Oriyen Bio N-Zymes
Dihasilkan daripada lebih 85 jenis buah-buahan, sayur-sayuran, cendawan dan herba melalui proses penapaian selama 8 bulan menggunakan teknologi jepun.
- Mengandungi 5 warna fitonutrien daripada buah-buahan dan sayur-sayuran
- Meningkatkan semula tahap enzim tubuh : makanan dimasak tiada langsung atau rendah kandungan enzim
a
2 Nn B-50 Complex
Menyelesaikan keletihan & kelesuan badan
a
2 Nn Memo-PS Plus
Daya Ingatan yang Baik untuk pelajar cemerlang
a
2 Nn E Trienol
Campuran Tocotrienol: 60x lebih serap dari Vitamin E biasa untuk Sistem Kardiovaskular Yang Sihat & Kulit Yang Lebih Muda
a
3 Nn Bio Q 10
CoQ10 Palam Pencucuh Tenaga untuk Jantung Lebih Sihat & Anti-Penuaan
a
2 Nn Soy Extract Chewables
Hormon Tumbuhan Semulajadi untuk Keseimbangan Hormon agar Muda & Sihat
a
2 Nn Calcium Plus
Formula Kalsium Yang Seimbang untuk Membekalkan Lebih Kalsium pada Tulang
a
3 Oriyen Essence of Golden Clam
Pati Kima Emas untuk Kesihatan Hati. Nikmatilah Tahap Tenaga & Kecergasan Yang Tinggi, Wajah Yang Berseri & Berat Badan Yang Lebih Baik
a
2 Nn C-500 With Rose Hip Time Release
Memastikan Vitamin C dibekalkan secara berterusan selama 8 jam.
a
IM0604 ( RM1,200 )
a
a
15 AutoMax NanoTech Fuel Enchancer
Nano-Technology Fuel Enchancer Dibuat di USA: H2Oil Corporation
- Menjimatkan minyak sehingga 28%
- Meningkatkan kuasa enjin sehingga 20%
- Hayat enjin lebih lama
- Mengurangkan pembebasan asap berbahaya sehingga 98%
a
15 Oriyen Bio N-Zymes
Dihasilkan daripada lebih 85 jenis buah-buahan, sayur-sayuran, cendawan dan herba melalui proses penapaian selama 8 bulan menggunakan teknologi jepun.
- Mengandungi 5 warna fitonutrien daripada buah-buahan dan sayur-sayuran
- Meningkatkan semula tahap enzim tubuh : makanan dimasak tiada langsung atau rendah kandungan enzim
a
IM0605 ( RM1,100 )
a

8 SE Pendant
a
Melancarkan pengaliran darah, meningkatkan tenaga, stamina, ketahanan & kekuatan tubuh
- Menghasilkan > 92% FIR (Infra Merah Jauh)
- Menghasilkan > 2,500 Ion-Ion Negatif
- Memancarkan Tenaga Skalar
- Mengandungi 99.999% Germanium tulen
- Menenangkan minda & meningkatkan fokus/tumpuan
a
IM0606 ( RM1,080 )

a
5 Magnet Necklace
Membekal tenaga magnetik luaran yang berterusan untuk menangani masalah medan magnet yang semakin lemah dan terganggu
a
5 SE Pendant
Melancarkan pengaliran darah, meningkatkan tenaga, stamina, ketahanan & kekuatan tubuh
- Menghasilkan > 92% FIR (Infra Merah Jauh)
- Menghasilkan > 2,500 Ion-Ion Negatif
- Memancarkan Tenaga Skalar
- Mengandungi 99.999% Germanium tulen
- Menenangkan minda & meningkatkan fokus/tumpuan
a
IM0607 ( RM1,080 )

a
1 Hexagon 8 -Stage Water Purifier
1 Replacement Cartridge
‘Living Water’ - 6 ciri utama :
* Bersih dan Tidak Tercemar
* Kelompok Molekul yang Lebih Kecil
* Beroksigen
* Kaya dengan Mineral
* Beralkali
* Bertenaga
a
2 SE Pendant
Melancarkan pengaliran darah, meningkatkan tenaga, stamina, ketahanan & kekuatan tubuh
- Menghasilkan > 92% FIR (Infra Merah Jauh)
- Menghasilkan > 2,500 Ion-Ion Negatif
- Memancarkan Tenaga Skalar
- Mengandungi 99.999% Germanium tulen
- Menenangkan minda & meningkatkan fokus/tumpuan
a
2 Magnet Necklace
Membekal tenaga magnetik luaran yang berterusan untuk menangani masalah medan magnet yang semakin lemah dan terganggu
a
12 AutoMax NanoTech Fuel Enchancer
Nano-Technology Fuel Enchancer Dibuat di USA: H2Oil Corporation
- Menjimatkan minyak sehingga 28%
- Meningkatkan kuasa enjin sehingga 20%
- Hayat enjin lebih lama
- Mengurangkan pembebasan asap berbahaya sehingga 98%
a
IM0608 ( RM1,100 )

a
5 SE Pendant
Melancarkan pengaliran darah, meningkatkan tenaga, stamina, ketahanan & kekuatan tubuh
- Menghasilkan > 92% FIR (Infra Merah Jauh)
- Menghasilkan > 2,500 Ion-Ion Negatif
- Memancarkan Tenaga Skalar
- Mengandungi 99.999% Germanium tulen
- Menenangkan minda & meningkatkan fokus/tumpuan
a
1 Hexagon 8 -Stage Water Purifier
1 Replacement Cartridge
‘Living Water’ - 6 ciri utama :
* Bersih dan Tidak Tercemar
* Kelompok Molekul yang Lebih Kecil
* Beroksigen
* Kaya dengan Mineral
* Beralkali
* Bertenaga
a
IM0609 ( RM1,100 )
a
a
1 Hexagon 8 -Stage Water Purifier
‘Living Water’ - 6 ciri utama :
* Bersih dan Tidak Tercemar
* Kelompok Molekul yang Lebih Kecil
* Beroksigen
* Kaya dengan Mineral
* Beralkali
* Bertenaga
a
4 SE Pendant
Melancarkan pengaliran darah, meningkatkan tenaga, stamina, ketahanan & kekuatan tubuh
- Menghasilkan > 92% FIR (Infra Merah Jauh)
- Menghasilkan > 2,500 Ion-Ion Negatif
- Memancarkan Tenaga Skalar
- Mengandungi 99.999% Germanium tulen
- Menenangkan minda & meningkatkan fokus/tumpuan
a
4 Ecomax Chitosan Food Purifier
Pencuci makanan yang 100% semulajadi dan selamat serbuk pencuci untuk SEMUA jenis makanan: beras, ayam, daging, makanan laut, buah-buahan dan sayur-sayuran, makanan kering menyerap pengawet dan bahan tambahan tiruan.

3 comments:

Anonymous said...

bukan ke cosway ni ada hubungan dgn sumber yg meragukan.

ctfarazila said...

Ye ke... boleh terangkan saya kurang faham...

Anonymous said...

hi all...kalau mau tau lebih information sila email saya untuk mendapatkan information..sila email saya stphenliew@hotmail.com
saya akan menjelaskan lebih tentang eCosway..
c ya

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template