Picnic @ Kemensah (31012009)

Macam biasa bila cuti2 ni mesti ade je planning berkelah dgn member UM dulu ni...hehehe... syok wooo sambil makan sambil gosip2... kaum bapa pi lah layan anak2 mandi ye... jgn kacau kaum ibu ye... sekali sekala jumpa kan... :P

Kali ni aku malas nak masak (err tiap2 kali pon malas)... aku beli nasi lemak 14 bungkus... hehe sonang! Aizan bwk makaroni... zura cekodok + sambal udang... yah pulak bwk sandwich & kerepek... walaupon menu sempoi je tapi kenyang gilos weh... alhamdulillah...

Sungai ni air dia kuning la... mcm teh tarik... tak lalu nk mandi... aisyah pon main-main air je... huhu... gambar-gambar ni daripada kamera baru zura... bestnye sebab kamera ni ada function untuk melicinkan muka... kalau berpeluh pon x nampak... nampak licin je.... kan? layannnn...









5 comments:

Aizura said...

wah... credit to my new camera.. heheh.. tq tq..

alongkay said...

seronotnya.. kalu la aku bole join time tu....

Kamariah Idris said...

Askum fara...seronoknye b'kelah..

Kamariah Idris said...

Fara, lupa nk kenalkan blog br aku..http://kayidris.blogspot.com/

lawatinye..

ctfarazila said...

hihihi... next time... mohle kite ramei2... tgh kire bajet nk beli kamera mcm zura...huhu

kay, aku dah add blog ko... tq!

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template