PROMOSI feb 2009!!

salam to all,

memandangkan sambutan hangat pada tahun lepas, dimana dalam bulan 12, non stop orang keluar masuk unit kami di TBR, belum kira bulan 11 lagi :), kami berbesar hati mahu mengadakan promosi sebagai tanda terima kasih atas sokongan yang diberi

tarikh kuatkuasa : sepanjang bulan februari 2009 SAHAJA!!
harga:

country view
weekdays : RM99 semalam (woow!! tak sampai rm100)
weekend : RM 109 semalam (tambah sikit je :) )

pool view
weekdays : RM109 semalam( sila tgk rate biasa, rate ini sangat berbaloi dan murah)
weekend : RM139 semalam( mau komen juga ke? sendiri mau igt, weekend pool view harga ini,hehe )

so guys, harap korang dapat ambil kesempatan ini, dengan bercuti bersama keluarga...luangkan masa sedikit bersama keluarga, yang banyak support korang dari segala segi. release tension pon iya juga. otak mau fresh utk mulakan tahun baru nie :)

sila contact fara di 012-3459450, or email ctfarazila@gmail.com. email lah senang, senang mau reply penuh,senang mau keep track.

jangan lepaskan peluang ini!!! bgtau rakan2 dan keluarga anda yg berminat.

5 comments:

Eija @ Purple28 said...

ni farazila ader unit kat sana ye...besyntyer cam murah je...nanti kite nak plan bile nak bercuti nanti kita bgtahu ek

ctfarazila said...

mm bukan unit saya tapi kwn saya punye... :) eija pls booking awal2 sbb saya x sanggup nk tengok eija kecewa kalau full nanti... ;)

sab said...

nak tanya, utk 1 & 2 feb ni,country view still available tak?

ctfarazila said...

Salam Sab,
minta maaf utk 1 & 2 feb ni sudah full... utk cek kekosongan boleh cek di sini... http://www.pie2020.com/pmcresort/roschedule.php Sab boleh call/sms/email/ym saya utk booking. TQ!

ctfarazila@gmail.com/0123459450
ym - farisha_79

Matjoe said...

murah2 mari bercuti

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template