Online from home!

Hari ni hari ahad dan aku online daripada rumah! (Selama ni drpd ofis je). Semalam pegi Tesco Cheras. Aku & ijam decide nk try Maxis Broadband. Ada 7 days for trial. Kalau x puas hati boleh pulang balik. Semalam just bayar rm100 utk activation. Kalau x puas hati boleh pulang balik & dpt balik rm100 tu. So sekarang tgh try test le ni. Kalau kt rumah aku ok laju gak. Kalau kt rumah parents (depan rumah je) slow pulak. huhuhu... Takpe tengok dulu 2-3 hari ni macamana...

Oh ye, kitorang ambil pakej rm138 permonth but since we are Maxis postpaid user, we only have to pay rm118 untuk bulan pertama dan rm98 permonth utk bulan kedua dan seterusnya. Min kontrak setahun. Ok ke geng? Takpe kite try test dulu. Actually ni cita2 aku utk tahun baru 2009. Nak pasang internet kt rumah! :) hehehehe...

2 comments:

Naemmommy said...

kak fara. saya kat umah pakai maxis nih je. okey la gak kan dari takde langsung. tapi kat subang okey je connection die. saya dah pakai 2 bulan. ok je. bleh je update blog hehe :p

ctfarazila said...

hehehe ye ke... ok ek? tu la tgh try test ni...mcm ok je...bolehla update blog hari2 konon...hehehe

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template