Along nak belanja...

Alhamdulillah along (akak sulung aku) dah kayo baru lepas jual rumah... hehehe... so dia nak belanja kitorang satu family la... baguih tu sedekah murah rezki... hehehehe... lepas ni dia nak tangkap double storey lak advise by Financial Planner (CFP) dia... pastu baru dia nak tangkap CRV pulak... All the best along...

Aku cuba untuk mencari double storey yg terbaik utk along (maklum la aku kan ejen hartanah :D) preferably kawasan Alam Damai. So along decide nak belanja kat kawasan dekat2 umah je. Restoran Sri Melati Palace, Bandar Sri Permaisuri jadi pilihan. So next entry la aku tayang gambar makan-makan ye... tunggu........
















Sementara tunggu ibu & ayah siap.... meh baca buku dulu...











baca buku sama2 tau... takmo gaduh2... mcm tu la... heheh












ok ibu dah ready nak gi makan...

1 comments:

Dong & Dia said...

Ingatkan Along nak belanja gi Langkawi. Hiks!

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template