My cutie lil princess
























hehehe... saje nak letak gambar sarah yg terbaru... 22/10/2008 ni (ehem2 besday aku tu...!) genapla sarah berumur setahun 6 bulan... kenala bwk gi injection... x jauh kat klinik kassim bandar tun razak je... malas aku nk gi pusrawi jalan tun razak tu nanti kena amik cuti pulak... leceh... kalau nak tau klinik kassim ni teramatlah glemer nye di kawasan rumah aku tu. Klinik ni x pernah la xde orang. Biasa aku akan merempit pegi amik nombor dulu pastu balik rumah. Call klinik agak2 no dah dekat baru angkut sarah & aisyah jumpa doktor. Memang miracle la kalau klinik ni xde orang... hehehe...

Eh dah melalut lak aku... nak cite pasal gambar sarah ni amik kt Tiara Beach. Aku pegi 4/10-5/10 dengan in laws. Sewa apartment 2 bilik (rm320 1 mlm je) tapi orgnye sampai 8 org. Nasib le mcm sardin dlm tu... janji enjoys.... hehehe... Gambar-gambar kt sana aku akan letak pd next entry. Sarah dgn aku x mandi kat kolam pon sebab malas... hehehe... nanti la sarah besar sikit bolela mandi... Aku suka sgt tengok gambar ni sebab gambar ni dia senyum... susah sket nk amik gambar dia senyum... Alahai dah besar dah sarahku ini... comel lak tuh (poyosss...hahaha). Ijam ada panggilan khas utk dia... budak omel! ;)

2 comments:

Aizura said...

wah.. bkn main senyum lg budak omel sara ni yer.. ibu x nk wat besday party ker 22/10 ni.. heheh..

ctfarazila said...

isk isk untuk ibu x yah le... utk aisyah nanti 13/12 insyaAllah... :)

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template