Hari yang sibuk

Hari ni memang hari yang sibuk bagi aku... huhuhu... aku kena selesaikan semua keje hari ni jugak sebab esok aku nak pegi menyopping... yahooooooo! Bestnya esok nak pegi Sogo. Tak sabar aku nak merembat dan menolak-nolak orang ramai... hahahaa... takdela aku bukan jenis tolak2 ni... kalau terpaksa baru aku tolak. :)

Actually nak beli baju raya + baju tido sekali la untuk anak-anak aku. Maklumle si Aisyah tahun ni membesar dengan jayanya. Banyak baju yang x muat dah. Macam sarung nangkalah pulak. Sian dia.. hehehe tu la asik mkn lauk telur dgn kicap je takmo lauk lain lak tu. Risau gak aku kot jadi obesiti nanti. Takpe tahun depan aku masukkan dia kelas renang hopefully boleh kontrol sikit kemontokan badan dia tu :)

Mm dah pukul 5 aku nak pegi solat le.. Dahla company aku tak bagi balik awal. Sian aku dan anak-anakku. :( Enjoy gambar kat bawah ni.. daaa...


Aduh... sian adik kena wrestling... huhuhu...

2 comments:

Aizura said...

aisyah membesar bagai johan... hehe..

Dong & Dia said...

Jangan jadik besar macam Auntie Ijan yer sayang. Kang menyesal baju kawen tak muat. Huhuhu....

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template