Rain gutter boleh jadi rak buku?

Inpirasi daripada website ni, aku dengan ijam dalam proses menjadikan ianya satu kenyataan....

Rak buku idaman kami
Cantik kan?

*Feeling-feeling konon lepas ni puteri-puteriku yang 4 orang ini akan lebih 'rasa' ingin membaca*

Kita tengok hasilnye nanti ye!

Finally we got the white rain gutter!

It's quite bigger than what is in my imagination.

The engineers is thinking how to install the rain gutter effectively ;)

Klik LIKE kalau suka entri ni :)

2 comments:

Papa, Mama & Azra said...

aku nampak member aku post kat fb ingatkan dia pakai yang beli kat Ikea tu rupa2nya ada cara yang lebih murah eyh...nak tirulah macam ni!! Buku Azra banyak sayang kalau dok longgok je harap aku nak tunjuk kat dia.

ctfarazila said...

tirulah!
murah jugak kami beli 20 kaki. Dapatla 4 keping, 5 kaki setiap keping. Kos campur cap (penutup kiri kanan) tak sampai rm200.

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template