Update: House Renovation

Sudah pasang tiang...
Gambar adalah diambil pada seminggu yang lepas... sekarang ni atap genting hampir siap dipasang dan kerja-kerja plaster simen sudah pon bermula. Wiring juga akan bermula hujung minggu ni. So far so good... dan semakin excited ok...

Ada sedikit perubahan di dalam bilik master bedroom. Kami decide tak nak bilik air besar dan salah satu daripada bilik air tu akan dijadikan changing room (utk letak wardrobe dan dressing table). Yelah kami pon bukan jenis suka berendam lama-lama... Ada gak terpikir nk letak bath tub memandangkan saiz bilik air yang besar tapi rasa macam mengarut lah pulak...

Inilah antara gambar grill wrought iron yang aku kena pilih. Pening tau! Last-last aku nekad sajelah... semoga pilihan aku ni sedap mata memandang bila siap nanti :) Amin!

pening-pening lalat memilih... pilih punya pilih...

Inilah dia pilihan hati... :)

2 comments:

blog-tips-kurus said...

bestnye rumah besar.. :-)
*boleh tak kita simpan copy ic tenants utk buat agreement & rekod. mane la tau... tq

ctfarazila said...

Salam, ye boleh. Rasanye xde masalah untuk rekod.

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template