Blackberry Curve 8900



















Aku baru pakai handphone ni sebulan lebih... Ijam hadiahkan sempena kelahiran kembar :) Thanks abang... Memang rasa belah bagi mula2 tu nk beli ke tidak sebab rasa macam membazir je... tapi setelah menggunakannya hampir 2 bulan, aku rasa x menyesalla... worth it dgn harganya... Suka gile dgn hp ni sbb senang nk taip msg... ade keypad mcm pc... sesuai utk aku yg malas taip sms sebelum ni...

12 Feb ni aku dah start keje :( Aku still x dpt maid lagi... stok susu aku ada 2oz je... hehehe... aku mengaku aku mmg malas mengepam... twin pon dah start campur susu sejak umur sebulan... dah dua-dua melalak serentak... lepas bf pon melalak lagi... apa lagi mak aku suh bancuh susu tin le... huhuhu sedih jugak tapi aku dah cuba yg terbaik... tawakkal jelah kan...

Hopefully aku akan dpt maid yg boleh diharap... boleh bantu mak aku jaga anak-anak aku... ya Allah permudahkanlah Amin... kalau ade sesape yg ade kontek nk dptkan maid baekkkk punye jgn segan2 bagitau aku... ASAP! Aku mungkin terpaksa ambil cuti kalau maid still belum sampai lepas 12 Feb... jgn marah bos... :D

5 comments:

nana said...

salam...

awak dah dapat maid ke?kalau awak nak maid...bleh send email bgtau saya rrozaina@gmail.com Tq

Aizura said...

syok weh.. pakai blackberry.. aku ni berangan gk nk pakai bb yg byk keypad ni.. cam best lak.. :D

Dong & Dia said...

Ako pon dah cuba sedaya upaya tapi masih tak dapat kumpul stok macam Awin. Sellaunya cukup2 untuk next day je. Hehe. Tapi aku gak kena mengadu yang aku malas mengepam. Kadang2 dah sakit sangat baru aku beria pam.

ctfarazila said...

Nana, saya dah emel...

Zura, maile tukaq kepada BB... bestlah mcm PC function dia... sms free from BB to BB...

Dong, dah kalau malas x leh nk salahkan org lain kan... hehehe... anak sorang ok lagi... chaiyok!

nor rahayu binti ngatirin said...

jgn malas2 pam!! demi anak, kena rajin sket hehe..

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template