Selamat...

Alhamdulillah Selasa lepas 3 Nov dah selamat sampai ke KL setelah bercoti 3 hari 2 malam di Kuching Sarawak... What can i say... percutian yg mmg best... jadual penuh... x leh nk rehat2 sgt pon... shopping & shopping! :D

Tapi ade spoil sketla pasal aku x bawak myKid waktu nk fly tu... end up 10 org jalan dulu... kitorang 4 beranak beli tiket lain sementara tunggu abg aku hantar my Kid kt LCCT. Uwaaa... harga tiket baru one way utk 4 org adalah rm948... terkena la pulok... nk wat camne dah xde rezeki... flight asal kol 7.10 pagi. Flight kitorang kol 9.45 pagi... 10 org yg dah lepas ke Kuching di bawa dulu oleh pemandu pelancong kami Pak Jumat bershopping sakan di Serikin... isk isk kami 4 beranak x dpt pegi... sbb dah terlambat... pasar pon dah nk tutup... jeles ok tengok brg2 yg diorang shopping...takpela...selamat duit aku...haha... kami sampai sana terus Pak Jumat bawa kami mkn & berehat di Hotel Sommerset Gateway...

Kol 4.30 petang kami 14 org dah ready untuk pergi Sunset River Cruise... wow melayari kapal 2 tingkat sepanjang Sg Sarawak selama 1 setengah jam... memang mengasyikkan layan tarian Sarawak dgn muzik Sarawak... sungguh menyamankan minda... tapi x dptla tengok sun set nya pasal hari hujan maa... hehehe... Lepas tengok sunset kami mkn di Topspot... lepas tu waktu untuk tido... zzzzzz

Ok layan dulu gambar hari pertama di Kuching... gambar penuh di Facebook boleh klik di sini...

2 comments:

Aizura said...

cemana la leh terlupa mykid tu.. baru 2 tu.. nnt tambah lg 2.. 4 mykid ko kena usung.. hihi..

ctfarazila said...

nak kata terlupa x jugak... aku igtkan x perlu... sbb pi Langkawi dulu MAS x mintak pon MyKid... ke Borneo ni undang2 ketat pulak mmg kena bwk MyKid takut penyeludupan kanak-kanak... AA pon x bagi reminder apa2... ish geram betul... takpela jadikan pengajaran utk masa akan dtg... huhuhu...

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template