Kuching Day 3




Cepat betul masuk waktu solat kt Kuching ni... awal setengah jam drpd KL... kol 6.30 pagi hari dah terang... cargas la siap2 pi breakfast... pukul 8.30 pagi bergerakla ke pasar Satok. Apa lagi nak cari Terubuk Masin la... (aku x mkn terubuk masin ni...so aku x beli pong) Hari hujan pulak nasib baik sekejap je... Lepas tu Pak Jumat bagi can amik gambar dgn patung2 Kuching kt tepi/tengah jalan tu... pastu di bawa ke Muzium Kuching...

Kureng sketla aku nk jalan-jalan kt Muzium ni kan... byk aku duduk je tunggu diorang kt bwh... pastu pi Muzium yg ade 4000 artifak haiwan Kucing... comel2la gambar Kuching kt situ kan... okla relax sket hari ni just jalan-jalan dlm aircond saje sambil amik gambar...

Kol 11.10 pagi sampai di hotel untuk mengemas barang. Mau balik KL lah... kena buat duit lagi nk shopping byk2... hahaha... 12 tgh gerak ke airport Kuching... Check in & pukul 2 ptg bye-bye Kuching. Semuanye tertido keletihan dlm flight... Dalam kol 5 ptg baru sampai rumah... over all percutian yg mmg menyeronokkan lah bagi aku sekeluarga... terima kasih pada Pak Jumat yg melayan karenah kitorang dengan senyuman... aku mmg rekemen sape2 yg nk pegi Kuching amik servis dia ni... mmg tip top! Harga pon berpatutan... No hp dia 016-8565274.

2 comments:

Kamariah Idris said...

Waa seronot nye jln2..dah besau perut ko.

ctfarazila said...

ha aa memang sonok sgt Kay... perut jgn ckpla... sume dok pandang semcm je... hehehe

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template