Langkawi Day 3 - Shopping, jalan-jalan & balik daaa...
























Hari terakhir di Langkawi... huk huk... rasa mcm kejap sgt pulak... bangun pagi2 aisyah & najwa pi mandi kt kolam renang... jadi la x sempat nk bwk p mandi laut... pastu bila sume dah siap cargas lah pegi breakfast... aktiviti yg paling dinantikan oleh kaum wanita... shopping! Tapi sebelum tu pegi lepak2 dulu area patung Helang beso tu... saje...

Lepak kejap terusla beli apa2 yg patut... mcm biasala kan kalau pegi Langkawi mesti nk beli coklat... padahal xdela murah sgt pon... mm belasah jelah... pastu pinggan mangkuk... aku mmg x beli la... mak aku & MIL je... hehehe... pastu belila t-shirt Langkawi... cesss sampai KL baru aku sedar t-shirt aku tertinggal... uwaaa... kena pegi lagi nampak gaya ni... :D

Lepas shopping + lunch... wah kejap je dah dekat pukul 4... balik hotel rehat2 la... sempat lelap sekejap sebelum mandi & siap2 utk balik KL... flight pukul 9.30 malam... so malam tu terbang balik ke KL... x sempat dinner pon... sampai rumah dekat kol 12 malam lapoo... aisyah & sarah dah pengsan... aku & ijam mkn biskut2 & coklat pastu zzzz....

Walaupon penat tapi rasa best sgt pegi bercuti ni... dah mcm addict pulak... next trip dalam perancangan ke Sarawak hujung tahun ni insyaAllah (kumpul duit dulu maa)... nk pegi Matta Fair 13 mac ni kot2 ade pakej menarik ke kan... jom bercuti! mm bestnye... Alhamdulillah.. :)


2 comments:

Awin said...

sonotnyer cuti2 mesia! ZOOOOM Malaysia! hehehe....tape...tape....aku sabo.... lps meletup...anak dah beso sikit akan ku jelajah seluruh mesia :) kalo allah panjangkan umur laa..insyaAllah.

ctfarazila said...

mmg seronok win... anak2 pon dah besar senangla berjalan... wow! jelajah seluruh malaysia! best2! insyaAllah... :)

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template