Jemputan ke Majlis Harijadi
























Aku baru je baik demam. Aku MC 2 hari. Tekak bernanah. Dr kata sebab aku mkn aiskrim... huhu peliknye... selama ni ok je... tapi mmg peritla... tobat buat masa ni aku nak mkn aiskrim / minum ais... melepek aku kt rumah... bosan gile dahla xde internet...

Malam tadi pi tesco shopping barang untuk buat besday party Aisyah hari Ahad ni... kol 12 baru sampai rumah... sempat jugak beli baju sekolah & kasut sekolah... hehehe.. rasa lawak pulak aisyah nak masuk sekolah... Mak aku dah start risau2 sebab dia kata zaman sekarang byk org jahat... dia risau sbb balik sekolah aisyah kena naik bas... mmm aku pon risau gak... tapi tu la nk wat cemana aku bukannya keje dekat2 situ yg boleh hantar & ambil aisyah on time. InsyaAllah everything will be fine... Amin.

Ada pengumuman penting ni, aku nak jemput kawan-kawan semua yang terbaca blog ni (in case aku terlupa nk sms/emel) ke majlis harijadi anak sulung aku yg ke-4 pada hari Ahad 14/12/2008 dari jam 2 - 6 ptg bertempat di no 31, Lorong Mewah 7, Bandar Tun Razak Cheras 56000 KL.

Apa2 hal x dpt cari rumah boleh call aku 012-3459450 atau Ijam 012-3519450

Dtg jgn x dtg! Kehadiran kawan2 semua amatlah dihargai.... tQ! :)

2 comments:

shahril aley said...

fara thanx for the ivitation. sedap gile & banyak makanan sampai aku tak larat nak makan semua....

send my regards to ur famili
keep in touch sis

ctfarazila said...

shahril thanks for coming! hehehe x sangka ko dtg...x larat ke... rugila itu mcm... lenkali dtg lagi ye bwk aweks pulak! take care!

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template