Update... update... hehehe...

Dalam mood kerajinan ini aku pon mengambil kesempatan untuk mengupdate blogku... hehehe... kira2 blog ni mcm diari harian jugakla kan. Pagi tadi bangun lambat! Uwaaa... Kol 7 nasib baik x leh solat so terus mandi & siap pegi keje. Sampai lewat aiyyaakk! 8.49! Merah! (Mesin punch card pesen lama daaa...) Tapi xpela bulan ni baru 3 kali merah. Kalau masuk ke-4 kali alamat dapat memo la! hahaha... Hari ni mak je yg jaga sarah pasal babysitter balik kampung. 2 hari beb! Semalam dengan hari ni. Dahla bagitau last minute! Eiiii sabar jelah... Sib baik mak aku sanggup jaga 2 hari ni. Selamat... Alhamdulillah... Tah macamana dia jaga 3 orang budak cumels tu (Sarah, Aisyah & Haadif anak abg aku)... huhuhu.. aku x dapat dan x ingin nak bayangkan... :D

So sampai opis gedebuk gedebak surfing + keje kunun-kunun dah pon pukul 1. Cepat betul masa berlalu. Sat lagi nak gi bank pulak. Wah banyak bz i ini hari... Anyway nak share gambar pegi majlis kawen x-SMAKL (Sek Men Agama KL di Bandar Manjalara). Kami batch SPM 96. Kali ni memang spesel sebab 2-2 pengantinnye x-SMAKL iaitu Rosmasabrina & Ekhwany. Semoga korang berbahagia hingga ke akhir hayat hendaknya. Amin. So ramai gak le kawan-kawan lama yang datang. Ada tu dah 10 tahun x jumpa mau x gamattt... Best betul jumpa kwn lama ni! hehehe...
Enjoy gambar kat bawah! :)

Dari kiri aku, Norlia, Nina, Ruby, Halima & Asmarina

5 comments:

intanz said...

bestnye...siap tangkap gambar atas pelamin tu!!!

ctfarazila said...

hehehe...jgn jeles! =)

Natrah &Helmi said...

Best kan dapat berkumpul ngan kawan2 lama..rindunyaa

Airieda said...

Huhuhu...sedeey x leh join skali maser wedding Sob nie...sure ramai yg dtg...anyway Congrats! to pengantin Baru Rosmasabrina & Ekhwany...

ctfarazila said...

cheda... awat x dtg? apa nama blog takleh bukak pong... letak sinila aku nak link :)

Copyright © 2008 - SubhanaAllah... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template